Jong N-VA boven de doopvont

Op 6 september 2013

Ingelmunster  6 September 2013 – Tijdens de oprichtingsvergadering werden de nodige formaliteiten voor de opstart van een nieuwe afdeling in orde gebracht. De jongerenafdeling N-VA Ingelmunster is bij deze een feit.

bestuur jong N-VA Ingelmunster 

 

“We staken een eerste keer de koppen bij elkaar op 23 augustus 2013” aldus Gauthier Pauwels, bestuurslid van N-VA Ingelmunster en één van de drijvende krachten achter deze oprichting. De nood aan een N-VA afdeling waar de Ingelmunsterse jongeren hun ei kwijt kunnen werd al snel duidelijk tijdens de eerste, vrijblijvende brainstorm. De statuten werden één voor één besproken en ondertekend, achteraf kwamen de tongen los en ontstonden er heel wat leuke ideeën voor de eerste activiteiten, specifiek op  jongeren gericht.

Heel binnenkort zal ook de verrassende startactiviteit  aangekondigd worden, uiteraard zal heel jeugdig Ingelmunster uitgenodigd worden om hieraan deel te nemen.

 

“Vandaag hadden we dus het formele gedeelte van de oprichting” aldus Gilles Eeckhout, voorzitter van het jonge bestuur. Onder het goedkeurend oog van Maxim Deweerdt, regiocoördinator van de N-VA  jongerenafdelingen, werd ook de rest van het bestuur gekozen:  Gauthier Pauwels (ondervoorzitter/secretaris), Gianni Wittebolle (organisatieverantwoordelijke), Yaël Deman (communicatieverantwoordelijke), Maxime Rosseel (sociale media) en Dennis Wallaert (protocol functie).

 

Met deze gemotiveerde groep zal er vooral een lap op gegeven worden. De jeugd heeft vaak een duidelijk uitgesproken en frisse kijk op de zaken. We willen vooral onze jeugd de kans bieden om hun ideeën en bedenkingen mee te geven aan de beleidsmakers en mandatarissen van onze N-VA fractie binnen het Schepencollege en het Gemeentebestuur, maar ook verder uitbreiden naar het federale niveau binnen onze parij.

 

Wie nieuwsgierig is, of zich aangesproken voelt kan een kijkje nemen op onze website: http://ingelmunster.n-va.be/jong-n-va-ingelmunster of contact opnemen met ons bestuur:
Gilles Eeckhout          0499-622704 of gilleseeckhout [at] hotmail.com
Gauthier Pauwels      0492-313638 of gauthier.pauwels [at] n-va.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is