Dorine Behaeghe, 'leading lady' bij N-VA Ingelmunster

Op 2 februari 2012

Dorine Behaeghe (48) is gehuwd met Geert Pauwels, is de mama van Isaline (23) en Gauthier (20) en woont in de Klompenmakersstraat 2 in Ingelmunster.
Samen met haar man is ze zaakvoerster van G Decor, schilderwerken en interieurdecoratie.
Ze is penningmeester bij ‘De Brug’, secretaris en kinderoppascoördinator bij de Gezinsbond Ingelmunster, lid bij de badminton en lid van de fietsende vrouwen.
Momenteel zetelt ze voor ‘De Brug’ in de OCMW-raad en vertegenwoordigt ‘De Brug’ eveneens in de bibliotheekraad.
Bij de vorige verkiezingen kwam ze telkens op voor ‘De Brug’.

Een paar maand terug stelde N-VA Ingelmunster haar de vraag om N-VA lid te worden. Doordat haar persoonlijke leuze ‘nu durven veranderen’ ook de slogan van N-VA is, ging ze deze uitdaging aan en werd ze ook bestuurslid.

Binnen N-VA Ingelmunster zijn we bijzonder verheugd om Dorine erbij te hebben. Ze is sociaal geëngageerd, houdt van persoonlijk contact met de mensen, werkt graag in teamverband en wilt iets kunnen betekenen voor de Ingelmunsterse bevolking.
Vooral gezinsbeleid ligt haar nauw aan het hart. Alles wat ertoe bij kan dragen om het leven binnen een gezin te vergemakkelijken is waar ze voor wilt gaan. Een rechtvaardige en sociale samenleving, een veilige en verkeersvriendelijke gemeente voor ons en onze kinderen, daar wilt ze werk van maken.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 zal ze voor N-VA Ingelmunster kandidaat zijn bij op de lijst ‘De Brug – Open VLD & N-VA’

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is